Tegera Aqua Vinter

img Extremt bra fingertoppskänsla, extra smidig, slitstark, bra
grepp, utmärkt bra passform. Har ett membran som står emot väta utifrån men släpper ut svetten inifrån. Varm om händerna ner till ca -10 grader. Helt enkelt en grym handske!

Storlek 6-12

Tegera Montage Vinter

Kontakta oss för bästa pris
img Här har vi en getskinnshandske för dig som tycker smidighet är nummer ett på listan. Lägg då till varm, slitstark och bra pris så har du den kompletta vinterhandsken!

Storlek 7-11

ProwerGrab

Kontakta oss för bästa pris
img Varm vinterhandske. Vattenavvisande i handflatan med mycket bra grepp.

Storlek 8-11

Vinterhandske Flash

Kontakta oss för bästa pris
img Vinterhandske med räfflad PU i innerhanden. Helt pekfinger och fingertoppsförstärkningar i PU för ökad livslängd på handsken. Dubbla sömmar på utsatta ställen. Ovanhand i högkvalitativ, elastisk polyester. Elastisk söm över handleden för säkrare passform. Vinterfodrad med ett varmt fleecefoder och ett M-Tex membran mellan foder och yttermaterial. Membranet gör handsken vind- och vattentät men låter samtidigt handsken andas för att hålla händerna varma och torra.
Finns även utan karborre.

Storlek: 8-11

Arbetshandske G-808

Kontakta oss för bästa pris
img Slitstark i getskinn. Mjuk och smidig men rejäl, med förstärkning och krage. Finns i sommar- och vintermodell.
Storlek: herr och dam

Vintermontage Viggo

Kontakta oss för bästa pris
img Viggo är sydd i getskinn med ett varmt och smidigt fleecefoder. Det tunna fodret gör att denna vinterhandske fortfarande behåller fingerkänslan samtidigt som den är varm och skön. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i bomulls-interlock. Handsken är luftig och perfekt när du vill ha den extra känslan. Det hela pekfingret gör att handsken passar mycket bra till enklare svetsarbeten. Getskinn är mycket smidigt och slitstarkt material. Handsken lämpar sig mycket bra till allt slags utomhusarbete.
Storlek 8-11

Viggo Pro

Kontakta oss för bästa pris
img Monteringshandske sydd i getskinn och fodrad med fleecefoder av hög kvalitet. Handsken har helt pekfinger och förstärkta fingertoppar, särskilt lillfingret som har försätts med större delen skinn för att öka på hållbarheten. Ovanhand i elastisk nylon som gör att handsken sitter bättre på handen. Handsken lämpar sig mycket bra till alla slags utomhusarbeten.

Storlek: 8-11

Protec vinter

Kontakta oss för bästa pris
img Traditionell vinterarbetshandske som är sydd i getskinn. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i vävt bomullstyg. Vinterfodrad med ett tunt och smidigt schankerfoder. Krage i kraftig bomull och pulsåderskydd i getskinn. Knogförstärkt. Handsken är en typisk allroundhandske.

Storlek Herr 10,5

Vinterhandske Top Swede DS

Kontakta oss för bästa pris
img Vinterfodrad monteringshandske av mönstrad PU material som är starkt och smidigt. Mönstret är utformat för att ge ett utmärkt grepp. Andas.

Storlek 8-11

Vinterhandske Top Swede Amara

Kontakta oss för bästa pris
img Vinterfodrad smidig handske i syntetläder. Bra fingertoppskänsla och skön passform.

Storlek 7-11

Polar Tumvante

Kontakta oss för bästa pris
img Svart tumhandske i getskinn, vinterfodrad i ett tjockt teddyfoder ända upp i handleden för ökad komfort. Handsken lämpar sig mycket bra för alla typer av aktiviteter och utomhusarbeten där värme är viktigare än känsla.

Storlek: Herr