Handske Top Swede SL

img Stark smidig monteringshandske med bra fingerkänsla. Innerhand av syntetläder med förstärkning som andas. Knogskydd.

Storlek 8-11

Allroundhandske Protec Sommar

Kontakta oss för bästa pris
img Traditionell halvfodrad arbetshandske som är sydd i getskinn. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i vävt bomullstyg. Krage i kraftig bomull och pulsåderskydd i getskinn. Knogförstärkt. I handsken finns ett tunt bomullsfoder. Handsken är en typisk allroundhandske.
Storlek Herr/Dam

Safe Nordic Assembly

Kontakta oss för bästa pris
img En smidig handske för dig som vill ha bra grepp, hög slitstyrka och god andningsförmåga.
En favorit för många hantverkare!

Stl 8-11

Aquaguard

Kontakta oss för bästa pris
img Stickad vattentät handske i nylon med överlägsen passform och extremt hög komfort. Trippla lager latexbeläggning gör handsken vattentät och ger värmeisolering. Yttersta lagret i Sandy Grip teknologi som ger ett fantastiskt bra grepp i såväl torra som våta och oljiga förhållande. Ergonomisk design som minskar handtrötthet och ger en bekvämare handske.

Storlek 7-12

Maxiflex Cut

Kontakta oss för bästa pris
img Handske med mudd i finstickat skärbeständigt garn. Halvdoppad i ventilerande skumnitril med förstärkt tumrot. Dermatologiskt godkänd för långvarig hudkontakt.

Storlek 8-11

Hestra Kobolt

Kontakta oss för bästa pris
img En mycket uppskattad montagehandske. Lämplig för hantverks- och industriarbeten som kräver god passform och fingertoppskänsla. Tillverkad i smidigt getskinn med förstärkta fingrar och förstärkt tumme. Ovandel av polyester med ruggad insida ger god komfort. Resår runt hela handleden håller handsken på plats.

Storlek 6-12

Maxiflex Ultimate

Kontakta oss för bästa pris
img MaxiFlex® Ultimate™ är utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. Den har blivit en standard för precisionshantering i torra miljöer. Smidig och slitstark.

Storlek 7-12

Arbetshandske Neo

Kontakta oss för bästa pris
img Material: Getskinn, spandex, neopren
En handske som är lite mer tålig trots sin smidighet.
Har kardborreknäppning och finns även vinterfodrad.
Storlek: 8-11

Apus Målarhandske

Kontakta oss för bästa pris
img Sömlös stickad handske i nylon som är doppad i vit PU i innerhand och över fingertopparna. Handsken ger mycket bra grepp och kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel och lämnar inga fingeravtryck.

Storlek 7-11

Montage Smidig

Kontakta oss för bästa pris
img Smidig med mycket bra fingertoppskänsla. Nylontyg på ovansidan och getskinn i handen.
Storlek: 7-11.

Ergo Tech

Kontakta oss för bästa pris
img Detta är en stickad handske i nylon/lycra som är doppad i PU med nitrilblandning i innerhand. Handsken är försedd med nitrildots för att ge bra grepp. Handsken kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel. Har även andasfunktion.

Storlek 7-11

Arbetshandske G-808

Kontakta oss för bästa pris
img Slitstark i getskinn. Mjuk och smidig men rejäl, med förstärkning och krage. Finns i sommar- och vintermodell.

Storlek herr och dam

Bomullshandske

Kontakta oss för bästa pris
img Vit stickad bomullhandske med PVC prickar i innerhanden, även kallad frackhandske. Handsken är mycket elastisk och smidig. PVC prickarna gör att man får ett extra bra och fast grepp. Denna handske fungerar utmärkt till enklare arbeten, såsom lagerplock, montering, packning m m.

Storlek: XS-XL

Montagehandske Apus

Kontakta oss för bästa pris
img Sömlös stickad handske i nylon som är doppad i svart PU i innerhand och över fingertopparna. Handsken ger mycket bra grepp och kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel.

Storlek: 7-11

Spalthandske

Kontakta oss för bästa pris
img Traditionell halvfodrad arbetshandske som är sydd i spaltläder. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i vävt bomullstyg. Knogförstärkning och pulsåderskydd i spaltläder. I handsken finns ett tunt bomullsfoder. Handsken är en typisk allroundhandske.
Storlek Herr

Montage Klassisk

Kontakta oss för bästa pris
img Klassisk montagehandske i getskinn och bomullstyg. Smidig med förstärkta fingertoppar, heltäckt pekfinger och tumme som gör handsken mycket tålig. En riktigt omtyckt handske. Den finns dessutom ända upp till storlek 12.

Storlek 7-12

TS Spalthandske

Kontakta oss för bästa pris
img Halvfodrad svinspaltshandske med god passform.

Storlek Herr (10,5)

Montage Kardborre

Kontakta oss för bästa pris
img Monteringshandske i getnarvläder med svart, ribbat bomullstyg på ovanhand och kardborreband. Fingertoppsförstärkt med helt pekfinger, vilket gör att handsken passar bra till enklare svetsarbeten. Kardborreknäppet gör att handsken sitter säkert på handen. Handsken lämpar sig mycket bra till all slags monterings-, lager-, plockarbeten m m.

Storlek 7-11

Nitril Grip

Kontakta oss för bästa pris
img Handske med krage i jerseyfoder som är halvdoppad i nitril. Om du ställer höga krav på slitstyrka och skydd mot skär-, stick- och rivskador är denna doppade nitrilhandske rätt val. Handsken passar utmärkt till den tyngre industrin där slitstyrka och kvalitet är viktigt.

Storlek: Herr

Vibrationshandske

Kontakta oss för bästa pris
img Vibrationshandske med stötdämpande gel i innerhanden. Gelen absorberar vibrationer så att du kan arbeta med exempelvis tyngre maskiner utan att känna dig trött i handen. Handsken är tillverkad i slitstarkt nötskinn i innerhanden och förstärkta fingrar på ovanhanden för extra skydd mot slag. Ovanhanden är i spandex och är elastisk för att förbättra passformen. Resårband runt handleden gör att handsken sitter säkrare på handen.

Storlek 9-11

Montagehandske Amara

Kontakta oss för bästa pris
img X-treme S-991 är sydd i den nya generationen syntetmaterial som heter Amara. Kardborrknäppet gör att handsken sitter mycket tajt och bra på handen. Materialet gör att händerna andas bättre än i de flesta skinnmodeller. Handsken är kromfri och rekommenderas därför speciellt till personer som är överkänsliga mot krom. Handsken lämpar sig särskilt väl vid montering, packning och plockarbeten. Ett extra plus är att tvättbarheten!
Storlek: 6-11

Allroundhandske i läder

Kontakta oss för bästa pris
img Traditionell halvfodrad arbetshandske som är sydd i svinläder. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i vävt bomullstyg. Pulsåderskydd och knogförstärkning i svinläder. I handsken finns ett tunt foder för komfortens skull. Handsken är en typiskt allroundhandske.

Storlek: Herr