Arbetshandske Neo

img Material: Getskinn, spandex, neopren
En handske som är lite mer tålig trots sin smidighet.
Har kardborreknäppning och finns även vinterfodrad.
Storlek: 8-11

MaxiFlex Endurance

Kontakta oss för bästa pris
img Smidig dubbeldoppad montagehandske i nitril som andas. Bra grepp tack vare gummiprickarna i innerhand. Mycket slitstark. En storsäljare!

Storlek 8-11

Maxiflex Elite

Kontakta oss för bästa pris
img Fingerdoppad, stickad handske i sömlös nylon/lycra. Patenterat mikroskumöverdrag av nitril ger 360o andningsförmåga, vilket gör den till handsken med bäst andningsförmåga på marknaden idag. Silikonfri. Den lättaste, helt andningsbara, doppade handsken på marknaden, som väger 36% mindre och är 30% tunnare än andra traditionella skumnitrilhandskar. Hög slitstyrka.

Storlek 7-11

Montage Klassisk

Kontakta oss för bästa pris
img Klassisk montagehandske i getskinn och bomullstyg. Smidig med förstärkta fingertoppar, heltäckt pekfinger och tumme som gör handsken mycket tålig. En riktigt omtyckt handske. Den finns dessutom ända upp till storlek 12.

Storlek 7-12

MaxiDry

Kontakta oss för bästa pris
img Vatten- och oljetålig handske. Mycket smidig med fingertoppskänsla. Bra grepp.

Storlek 8-11

TS Spalthandske

Kontakta oss för bästa pris
img Halvfodrad svinspaltshandske med god passform.

Storlek Herr (10,5)

Handske Top Swede SL

Kontakta oss för bästa pris
img Stark smidig monteringshandske med bra fingerkänsla. Innerhand av syntetläder med förstärkning som andas. Knogskydd.

Storlek 8-11

Montage Kardborre

Kontakta oss för bästa pris
img Monteringshandske i getnarvläder med svart, ribbat bomullstyg på ovanhand och kardborreband. Fingertoppsförstärkt med helt pekfinger, vilket gör att handsken passar bra till enklare svetsarbeten. Kardborreknäppet gör att handsken sitter säkert på handen. Handsken lämpar sig mycket bra till all slags monterings-, lager-, plockarbeten m m.

Storlek 7-11

Nitril Grip

Kontakta oss för bästa pris
img Handske med krage i jerseyfoder som är halvdoppad i nitril. Om du ställer höga krav på slitstyrka och skydd mot skär-, stick- och rivskador är denna doppade nitrilhandske rätt val. Handsken passar utmärkt till den tyngre industrin där slitstyrka och kvalitet är viktigt.

Storlek: Herr

Spalthandske

Kontakta oss för bästa pris
img Traditionell halvfodrad arbetshandske som är sydd i spaltläder. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i vävt bomullstyg. Knogförstärkning och pulsåderskydd i spaltläder. I handsken finns ett tunt bomullsfoder. Handsken är en typisk allroundhandske.
Storlek Herr

Aqua Tec

Kontakta oss för bästa pris
img Sömlös stickad handske i nylon som är dubbeldoppad i nitril. Första lagret är en heldoppning i slät nitril och andra lagret är en doppning i handflatan och upp över fingertopparna i en ruggad nitril som ger ett mycket bra grepp. Dubbeldoppningen gör handsken slittålig och vattentät. Passar extra bra för arbete i våta miljöer med särskilt höga krav på grepp och precision. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel och lämnar inga fingeravtryck. Butiksförpackad i snygg påse med utförlig information samt storleksguide.

Stl: 8-11

Vibrationshandske

Kontakta oss för bästa pris
img Vibrationshandske med stötdämpande gel i innerhanden. Gelen absorberar vibrationer så att du kan arbeta med exempelvis tyngre maskiner utan att känna dig trött i handen. Handsken är tillverkad i slitstarkt nötskinn i innerhanden och förstärkta fingrar på ovanhanden för extra skydd mot slag. Ovanhanden är i spandex och är elastisk för att förbättra passformen. Resårband runt handleden gör att handsken sitter säkrare på handen.

Storlek 9-11

Montagehandske Apus

Kontakta oss för bästa pris
img Sömlös stickad handske i nylon som är doppad i svart PU i innerhand och över fingertopparna. Handsken ger mycket bra grepp och kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel.

Storlek: 7-11

Ergo Tech

Kontakta oss för bästa pris
img Detta är en stickad handske i nylon/lycra som är doppad i PU med nitrilblandning i innerhand. Handsken är försedd med nitrildots för att ge bra grepp. Handsken kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel. Har även andasfunktion.

Storlek 7-11

Montagehandske Amara

Kontakta oss för bästa pris
img X-treme S-991 är sydd i den nya generationen syntetmaterial som heter Amara. Kardborrknäppet gör att handsken sitter mycket tajt och bra på handen. Materialet gör att händerna andas bättre än i de flesta skinnmodeller. Handsken är kromfri och rekommenderas därför speciellt till personer som är överkänsliga mot krom. Handsken lämpar sig särskilt väl vid montering, packning och plockarbeten. Ett extra plus är att tvättbarheten!
Storlek: 6-11

Worknit North Original

Kontakta oss för bästa pris
img Mycket slitstark och vattentålig arbetshandske. Stötdämpning. Finns även i vintermodell.
Storlek: 8-11.

Montage Smidig

Kontakta oss för bästa pris
img Smidig med mycket bra fingertoppskänsla. Nylontyg på ovansidan och getskinn i handen.
Storlek: 7-11.

Bomullshandske

Kontakta oss för bästa pris
img Vit stickad bomullhandske med PVC prickar i innerhanden, även kallad frackhandske. Handsken är mycket elastisk och smidig. PVC prickarna gör att man får ett extra bra och fast grepp. Denna handske fungerar utmärkt till enklare arbeten, såsom lagerplock, montering, packning m m.

Storlek: XS-XL

Smartphone handske

Kontakta oss för bästa pris
img Smartphonehandske sydd i Amara med ovanhand i spandex. Förstärkt pekfinger i Amara för ökad hållbarhet. Pekskärmskompatibla fingertoppar på tumme och pekfinger. Elastiskt tyg i leder över knogar för ökad smidighet. Neoprenmudd med kraftigt kardborreknäppe som ökar komforten och gör att handsken sitter säkert på handen. Rekommenderas speciellt till personer som är överkänsliga mot krom. Handsken kan med fördel handtvättas men ej torktumlas.

Storlek: 7-11

Arbetshandske G-808

Kontakta oss för bästa pris
img Slitstark i getskinn. Mjuk och smidig men rejäl, med förstärkning och krage. Finns i sommar- och vintermodell.

Storlek herr och dam

Allroundhandske i läder

Kontakta oss för bästa pris
img Traditionell halvfodrad arbetshandske som är sydd i svinläder. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i vävt bomullstyg. Pulsåderskydd och knogförstärkning i svinläder. I handsken finns ett tunt foder för komfortens skull. Handsken är en typiskt allroundhandske.

Storlek: Herr